Henkilörekisteriseloste

Henkilötietolain 10§:n mukainen henkilörekisteriseloste:

1. Rekisterinpitäjä

Opasmedia Oy
Sumeliuksenkatu 18 B, 3. krs
33100 Tampere

Y-tunnus: 1649538-6
Sähköposti: asiakaspalvelu@opasmedia.com
Yhteyshenkilö: Mika Tuomainen, 0400 510 500

2. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoitus on Opasmedia Oy:n verkkokauppojen asiakkaiden tilaustietojen ylläpito, tilausten käsittely ja arkistointi. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseksi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja ei käytetä mainontaan.

3. Rekisteröityjen ryhmä

Henkilö on ostanut Opasmedia Oy:n verkkokaupasta tavaraa. Keräämme tietoja asiakkaistamme voidaksemme käsitellä tilaukset, laskuttaa ne ja toimittaa ne perille sekä voidaksemme tarjota parempaa palvelua.

4. Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Ainoana tietolähteenä on asiakas itse.

6. Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietorekisteri ei ole julkinen eikä avoin. Pidätämme kuitenkin oikeuden luovuttaa tietoja esimerkiksi poliisille ja muille viranomaisille, mikäli niitä meiltä kysytään ja katsomme luovuttamisen aiheelliseksi. Lisäksi tietoja voidaan luovuttaa luottokunnalle, postille ja vastaaville tahoille, mikäli kaupan toteutuminen tai tilauksen toimittaminen sitä edellyttää. Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Järjestelmä, jossa asiakastietoja säilytetään, on suojattu julkisesta verkosta palomuurilla.

8. Rekisterin tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti, ja pyynnön yhteydessä henkilöllisyys on todistettava luotettavasti.

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä. Lisää tuotteita ostoskoriin painamalla ostoskärry-painiketta kyseisen tuotteen kohdalla. Löydät tämän ostoskorin verkkokaupassa aina jokaisen sivun alareunasta.

  • Luo tunnus niin osoitetietosi tallennetaan muistiin.
  • Kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tunnus.
  • Ilman tunnusta voi tehdä myös ostoksia.

Maksutavat

Sampo, Nordea, OP, postiennakko